Herinnering aan Ludo

Geschokt en diep bedroefd zijn wij bij het plotse heengaan van Ludo Vandendael. Onbegrip en ongeloof treffen ons.

Onze gedachten zijn bij Ludo’s vrouw, Ria, en zijn kinderen Tom, Sofie en Filip.

Wij gaan Ludo heel erg missen. Zijn goed humeur, zijn zin voor humor, zijn glimlach, zijn enthousiasme, zijn doorzettingsvermogen, zijn kennis ook. Wij hebben allen zoveel dingen van Ludo geleerd en zoveel dingen aan hem te danken.

Ludo was gedurende vele jaren de drijvende kracht achter “Metal Racing”, de voorloper van ons team. Hij was het die Filip en Mathias begeleidde bij hun competitiedebuut. En later hielp hij ook Kobe op weg bij het mechanieken.

Ontelbaar zijn de uren die Ludo in zijn werkplaats doorbracht om karts en materiaal keer op keer weer klaar te maken voor de volgende race. Onvergetelijk zijn de vele weekends waarop we samen met Ludo, met kamionneke en caravan, de circuits in binnen- en buitenland afschuimden om te gaan racen. Francorchamps, Antwerpen, Marche, Amay, Genk, Eindhoven, Berghem, Strijen, Lelystad, Kerpen, Ostricourt, Douvrin, Lommerange, Bucy-le-Long, Sosnova: allemaal stuk voor stuk mooie momenten die we samen doorbrachten. Prachtige herinneringen ook aan een unieke vriend. Steeds was Ludo daar om de boel draaiende te houden. Voor elk probleempje had hij een oplossing zodat “de mannen” konden blijven rijden en zich amuseren.

Ludo, het zal nooit nog hetzelfde zijn zonder jou. We zullen je blik zoeken in de paddock en beseffen dat je er niet meer bij bent. Maar in ons hart zal je blijvend bij ons horen. Vaarwel Ludo.