Mathieu en Mathias samen in DD2-klasse


Met ondersteuning van Bouvin Power

TeamDF is tijdens de wintermaanden druk bezig geweest met de voorbereidingen van het nieuwe kartseizoen en zal in 2012 in de Rotax Max DD2-klasse uitkomen.
Mathieu Collin maakt de overstap van de Junior Max categorie naar de DD2 en zal samen met BNL2011-kampioen Mathias Detige op zoek gaan naar goede resultaten. Beide piloten hebben afgelopen weekend kennis gemaakt met hun nieuwe Tonykarts EVRR op het circuit van Genk. Zowel Mathias als Mathieu waren na afloop enthousiast over hun eerste kilometers in de nieuwe karts.
Bouvin Power zorgt in 2012 voor de ondersteuning.
In de komende weken wordt er nog uitvoerig getest om de piloten vertrouwd te maken met hun Tonykarts.
Mathias gaat deelnemen aan de eerste manche van de Rotax Max Euro Challenge (RMEC) die van start gaat in Genk op 28 maart. Als vice-Europees DD2-kampioen 2011 hoopt hij opnieuw op een goede prestatie.
Eén week na de eerste RMEC gaat ook het BNL-kampioenschap van start, opnieuw in Genk, op 7 en 8 april. Daar zal Mathieu debuteren in de DD2-klasse en ook Mathias gaat er zijn BNL2011-titel verdedigen.
Tweelingbroers Elias en Kobe Liekens blijven ook in 2012 de vaste monteurs van respectievelijk Mathieu en Mathias.
Tussen de BNL races door zal TeamDF ook andere karters begeleiden en klaarstomen voor eventuele deelnames aan BMC-races en BEKC endurance races in de Senior Max klasse.