27/7-31/7: Rotax Max Euro Challenge


3e Manche in Thy, Denemarken

Vanaf volgende week woensdag 27 juli vindt in het Deense Thy de derde manche van de Rotax Max Euro Challenge plaats.
Wij reizen maandag 25 juli af naar Denemarken met Elias, Kobe en Mathias. Opdracht voor Mathias is om na zijn overwinning in Wackersdorf alweer mee vooraan te strijden in zijn DFK-Gillard en belangrijke punten te scoren voor het kampioenschap.
Er zijn weer heel wat Belgische deelnemers aan dit top-evenement. Voor het DFK Racing Team komt Nicolas Claes in actie bij de Senior Max en gelet op zijn recente prestaties in het BNL-kampioenschap mag er van Nicolas ook veel verwacht worden.
De andere Belgische deelnemers bij de Senior Max zijn Michael Cool en Glen Van Droogenbroeck. Bij de Junior Max slechts één landgenoot, Lennert Van Boogaert. De grootste Belgische vertegenwoordiging vinden we in de DD2-klasse met naast Mathias, ook Christophe Raymakers, Christophe Adams, Xen De Ruwe, Jules Szymkowiak, Jan Van Assche en Christof Huibers.
Wij zullen vanuit Thy het thuisfront op de hoogte houden via Twitter.
En vanaf vrijdag 29 juli zijn de chrono’s, kwalificatiemanches en de finales live te volgen.
Na het Europese weekend maakt TeamDF zich meteen klaar voor de vierde manche van de Belgian Max Challenge (BMC) die doorgaat op 7 augustus in Genk. Mathieu Collin zal daar onze kleuren verdedigen bij de Junior Max.